Fideliz

0
39

Wanneer je erin slaagt om je conflict/kwestie op te lossen met behulp van mediation, kun je je de weg naar de rechter besparen. Ook daar heeft iedereen voordeel van. Een gerechtelijke procedure kan erg lang duren en is bovendien zeer kostbaar. Verder zal het de relatie met je ex-partner, werkgever of buren niet ten goede komen. In plaats van dat je samen tot een aanvaardbare oplossing komt, zal de rechter bepalen wat er moet gebeuren. Je hebt de oplossing dus niet meer in eigen hand.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Dat alles is gezegd wat er (nog) gezegd moest worden en dat alles naar tevredenheid is geregeld voor nu en in de toekomst. Dat realiseer ik door structuur aan te brengen in de (veelal) vastgelopen communicatie. Ik probeer u zoveel mogelijk te stimuleren om op eigen kracht uw kwestie aan te pakken, zodat u weer in uw eigen kracht komt te staan. Hierdoor zult u beter in staat zijn de juiste beslissingen voor uw toekomst te nemen. Samen met u kijk ik wat uw wensen zijn en of deze gezamenlijk kunnen worden gemaakt met die van uw (ex-) partner, werkgever, werknemer of buren. Vanuit hier gaan we onderhandelen. Hiervoor maak ik gebruik van de Harvard methode (onderhandelen vanuit uw wensen in plaats vanuit standpunten). Tevens heb ik direct beschikking tot een financieel adviseur die kan bekijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw financiële mogelijkheden, verzekeringen etc.

Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig. Neutraal betekent dat ik geen oordeel heb over uw kwestie/conflict. Onpartijdig houdt in dat ik voor geen van partijen ben, iedereen wordt gelijk behandeld!

Wilt u een afspraak maken? Naast Heerenveen werk ik ook op locaties in Wilhelminaoord en Steenwijk.

Fideliz_Bernadette
Logo Fideliz
BedrijfsnaamFideliz
AdresHaskeruitgang 103
Postcode 8447 CK
PlaatsHeerenveen
Telefoon06 838 493 49
Websitehttp:\\www.fideliz.nl
E-mailb.keijzer@fideliz.nl