GreenFixx

0
110

GreenFixx is een jong hoveniersbedrijf en verzorgt zowel ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere, bedrijfstuinen en openbaar groen. Meer plezier van uw tuin, dat is het motto van GreenFixx.
Daarbij streeft Joost Ottink met GreenFixx naar een duurzame relatie die gebaseerd is op vertrouwen en betrokkenheid. GreenFixx verzorgt zowel ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfs- en particuliere tuinen en openbaar groen. Ook omheiningen, pergola’s, vijvers en bestrating behoren hierbij tot de mogelijkheden.
Bij GreenFixx staan Uw wensen als klant centraal tijdens het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw particuliere- , bedrijfstuin of openbaar groen.

GreenFixx is gespecialiseerd in;
– Tuinontwerp en advies
– Tuinaanleg
– Tuinonderhoud van zowel particuliere- als bedrijfstuinen
– Tuinonderhoud van openbare groenvoorzieningen
– Tuinrenovatie
– Boomverzorging
– Gladheidbestrijding

GreenFixx is door Aequor erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. Als Aequor Erkend Leerbedrijf staan wij garant voor kwaliteit en meerwaarde die u in al onze projecten terugziet. Voor meer informatie zie; https://deeplink.aequor.nl/default.aspx?code=25DC8381CS0000601

 

Assen- Renovatie achtertuin (21)
IMG_0538
Galerie Wildevuur - Onderhoud terrein (27)
Univé kantoor - Aanleg & Beheer bedrijfsterein (34)
GFlogo
BedrijfsnaamGreenFixx
AdresMeerstal 6
Postcode 8381 CS
PlaatsVledder
Telefoon06-11087258
Websitehttp:\\www.greenfixx.nl
E-mailinfo@greenfixx.nl