Intervenz

0
72

Marga Oosterloo is gecertificeerd MfN Register Mediator en eigenaar van Intervenz. Inzetbaar bij bemiddeling van alle vormen van conflicten, denk aan Familie Mediation bij scheiding, opstellen van ouderschapsplannen, etc. Maar ook bemiddeling bij arbeidsconflicten of conflicten in de gezondheidszorg.

Naast Mediator is Marga ook te benaderen voor ondersteuning en begeleiding bij alle vormen van rouw- of verliesverwerking. Denk aan verlies van een dierbare of verlies van goede gezondheid of uw baan. U loopt met klachten als eenzaamheid, depressie, angst, veel hoofdpijn, onverklaarbare klachten en er gaat een vorm van verlies aan vooraf. Soms help het wanneer iemand samen met u gaat zitten en tijd voor u neemt om te kijken wat er nodig is; wat goed voor u kan zijn om de draad weer goed op te kunnen pakken en aandacht te hebben voor het verwerken van het verlies en het rouwproces. U kunt altijd vrijblijvend informatie aanvragen en overleggen of ondersteuning iets voor u kan zijn.

Als interim is Intervenz onder meer inzetbaar bij reorganisaties of managementondersteuning. Coaching en ondersteuning zowel bedrijfsmatig als particulier. Met als achtergrond sociaal pedagogische hulpverlening in combinatie met Hoger Management, MfN Register Mediation, accreditatie Familie Mediation en Verlieskunde kan ondersteuning en begeleiding op maat geboden worden.

Intervenz werkt vanuit Oudeschoot (kantoor in landhuis Veenwijk) en vanuit Frederiksoord bij u op locatie. Voor meer informatie kunt u kijken op www.intervenz.info, LinkedIn of Facebook.

 

intervenz marga
Intervenz logo web
BedrijfsnaamIntervenz Mediation, Rouw- en verliesbegeleiding & Interimmanangement
AdresSchoterlandseweg 45
Postcode 8451 KA
PlaatsOudeschoot
Telefoon06 22707542
Websitehttp:\\www.intervenz.info
E-mailmarga@intervenz.info