Kuiper en Vos bouw

0
6

Bouwbedrijf Kuiper en Vos bouw is een jong bouwbedrijf, maar met vele jaren ervaring. We werken met vaste vak ervaren onderaannemers die net als wij hun vak verstaan en al hun werkzaamheden professioneel en vlot zullen uitvoeren. Voor meer informatie kunt u altijd onze website eens bezoeken of contact met ons opnemen. Onze hoofdpunten bestaan uit:

Nieuwbouw
Bij nieuwbouw is ons uitgangspunt om met u als klant en de architect altijd tot een zo mooi en compleet mogelijk eindresultaat te komen en dat alle woonwensen gerealiseerd kunnen worden en er optimaal woongenot gecreëerd wordt.

Verbouw
Bij verbouw denken de meeste mensen al gauw aan lawaai, stof, rommel en een hoop ongemakken. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat dit tot een minimum beperkt blijft en met zo min mogelijk ongemakken en dat de verbouwing als prettig wordt ervaren.

Renoveren
Bij renovatie proberen wij altijd zo duurzaam mogelijk te renoveren, zodat er op energie  een hoop bespaard zal en kan worden. Voordeel is een lagere energierekening en een beter energielabel op uw woning. Het wooncomfort zal na een gedegen renovatie ook zeker toe nemen.

Naast deze hoofdpunten doen wij de meest uiteenlopende werkzaamheden die met bouwen te maken hebben. Of het een schuur betreft of een terras van beton storten waar tegels op verlijmd moeten worden, een schutting, een zwembad of een terrasoverkapping. Er is veel mogelijk.

logo vos en kuiper bouw
vos en kuiper
vos en kuiper 2
logo vos en kuiper bouw
BedrijfsnaamKuiper en Vos Bouw
AdresLijnland 20
Postcode 8381 DD
PlaatsVledder
Telefoon06 48 750 730
Websitewww.kuiperenvosbouw.nl
E-mailinfo@kuiperenvosbouw.nl