MR Communicatie

0
63

Een goed verzorgde tekst schrijven is voor veel mensen best wel lastig. Want zwart op wit komt het toch wat nauwgezetter dan in een gesprek. Daarom is MR Communicatie er voor u.

Marieke van Raalte helpt u verder met teksten voor bijvoorbeeld persberichten, nieuwsbrieven, websites en artikelen in kranten of magazines. In duidelijke en correcte taal, die toegesneden is op uw lezers of doelgroep, kan zij uw verhaal goed verwoorden, van de opbouw en toonzetting tot de woordkeuze en spelling. Uiteraard worden de teksten in overleg met u geschreven, rekening houdend met de toepassing en het gewenste aantal woorden.

Voorkom slordigheden. Ook wanneer u behoorlijk taalvaardig bent, is het goed om uw teksten te laten screenen. Twee zien meer dan één en een redigeer sessie van MR Communicatie kan u voor vervelende fouten of onduidelijke formuleringen behoeden. Belangrijk is immers niet alleen wat u schrijft, maar ook wat uw lezer eruit begrijpt. Juist door hierin de juiste afstemming te vinden, zorgt Marieke ervoor dat uw boodschap beter overkomt.

Knipsel
FIAT Talento met belettering
MR_beeldmerk
MR_Communicatie-logo+payoff
BedrijfsnaamMR Communicatie
AdresSchoolweg 4c
Postcode 8383 EL
PlaatsNijensleek
Telefoon06 4525 6681
Websitehttp:\\www.mrcommunicatie.com
E-mailmarieke@mrcommunicatie.com