Sesan Mediation Training & Consultancy

0
11

Mijn intrinsieke wens om mensen verder te helpen en het beste te halen uit een slechte situatie motiveerde mij om als mediator aan de slag te gaan. Ik werkte jaren bij grote bedrijven in Nederland waar ik werknemers en bedrijven begeleidde bij arbeidsbemiddeling en -conflicten. Na het afronden van een MFN-gecertificeerde opleiding besloot ik mijn jarenlange kennis, levens- en werkervaring in te zetten in mijn bedrijf Sesan Mediation Training & Consultancy. De naam Sesan komt voort uit mijn voorletters en die van mijn beide dochters.

De persoonlijke ervaringen van mijn scheiding maakte mij heel bewust hoe belangrijk het is voor ouders en kinderen om op een vreedzame en respectvolle manier met elkaar om te blijven gaan. Goed in gesprek blijven en beslissingen nemen die door beide gedragen worden, zijn belangrijke voorwaarden voor een duurzame toekomst zonder elkaar. Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig: ik heb geen belang bij de uitkomst en beide partijen krijgen evenveel tijd en ruimte tijdens de mediation. Ik houd het gezamenlijk belang voor ogen en faciliteer een win-win situatie.

Mijn werkgebied ligt vooral in Drenthe, Friesland en Overijssel, maar met betrekking tot arbeidsconflicten werk ik ook vaak landelijk. Mijn kantoor is in Nijensleek, maar uiteraard kom ik bij u thuis als dat beter schikt.

Natasja Luijmes is aangesloten bij de Nederlandse Mediator Vereniging (NMV).

BedrijfsnaamSesan Mediation Training & Consultancy
AdresHoofdweg 22
Postcode 8383 EG
PlaatsNijensleek
Telefoon06 51 839 869
Websitewww.sesan.nl
E-mailnatasja.luijmes@sesan.nl
logo sesan