Lekker stormen en springen in Zandhuizen

0
344

ZANDHUIZEN– 3 JULI 2019 Na het daverende succes van vorig jaar kan een tweede editie van het springkussenfestival in Zandhuizen niet achterblijven. Op zondag 4 augustus wordt voor de jeugd in Zandhuizen en omgeving weer een geweldig springkussenfestival gehouden. Het evenement  is gratis toegankelijk en vindt plaats op sportpark ’t Bliekien in Zandhuizen, van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens het springkussenfestival zijn er maar liefst 22 opblaasbare elementen: meerdere springkussens waar kleine én grote kinderen heerlijk kunnen rondspringen en vier stormbanen, waarvan één een lengte heeft van 27 meter. Ook is er een prachtige buikglijbaan. Met heerlijk zomerweer is het natuurlijk geen straf om in je badkleding over de buikglijbaan te zoeven. Kinderen worden dus van harte aangemoedigd om hun zwemspullen en handdoek mee te nemen. Ook kunnen kinderen zich vermaken op interactieve multiplay kussens.

Potje voetbal of schminken
Wil je niet meer springen? Een potje voetballen op het veld of meedoen aan een van de voetbalclinics van de Voetbalacademy is die dag ook mogelijk. Tussen 13.00 en 14.30 uur mogen fans met Hero van s.c. Heerenveen op de foto. En kinderen die graag geschminkt willen worden als spiderman, vlinder of iets anders moois kunnen van 12.00 tot 17.00 uur terecht.

Ouders en andere belangstellenden kunnen ondertussen even over de kleine braderie wandelen of op een van de terrassen zitten voor een drankje of een frietje.

AdresSportpark ’t Bliekien
PlaatsZandhuizen
Tijd10.00 - 17.00 uur