Opbrengst Kolonieloop Bosbad Vledder

0
253

VLEDDER – De opbrengst van de Kolonieloop voor kinderen op Tweede Pinksterdag 9 juni in Frederiksoord komt ten goede aan Bosbad Vledder. Kinderen kunnen zich voor deze sponsorloop opgeven bij de kassa van het zwembad.

Tijdens de opening van het nieuwe zwemseizoen van Bosbad Vledder afgelopen vrijdag bracht organisator Bianca Koning het goede nieuws aan het zwembad en stimuleerde de aanwezige kinderen mee te lopen met de Kolonieloop. De KoloniekinderLoop speelt zich af op het ovaalbaantje van het Corsoterrein op de Tuinen in Frederiksoord. Er zijn verschillende afstanden voor de verschillende leeftijdscategorieën, variërend van 250 tot 500 meter. Het kind dat de meeste rondjes loopt, is de winnaar. Het sponsorgeld wordt besteed aan een spannend waterspel in Bosbad Vledder.

Opening Bosbad Vledder

Ruim 200 schoolkinderen en ongeveer 150 andere belangstellenden stonden afgelopen vrijdag voor de poort van Bosbad Vledder. Het openluchtzwembad ging vrijdag 25 april voor de 51e keer open voor een nieuw zwemseizoen.

Het weer was fantastisch, iedereen stond te popelen om de eerste duik te nemen. Voor de kinderen was er extra materiaal aanwezig op het speelveld en in het water, alle kinderen vonden het geweldig om daar mee te spelen en ze hebben er goed gebruik van gemaakt. Iedereen kreeg bij binnenkomst een leuke verrassing: een oranje polsbandje met de tekst: Bosbad Vledder.

zwembad-vledder-openingsdag-522x391