Opnieuw Art Sale in Museums Vledder

0
6

VLEDDER – Voor het derde jaar op rij organiseert Museums Vledder een decemberverkoop van kunst uit het depot van het museum. Een uitgelezen kans om in het bezit te komen van een authentiek (let wel: níet ‘vals’!) kunstwerk van hoge kwaliteit. Ook zijn aquarellen van Henk Pries te koop tegen gereduceerde prijzen.

Art Sale

De Art Sale wordt georganiseerd, omdat het museum te veel werken in depot heeft die niet kunnen worden getoond aan het publiek. Op deze wijze wil het museum deze kunst, tegen een alleszins betaalbare prijs, weer ‘onder de mensen’ brengen. De te verkopen schilderijen zijn in de maand december te zien in de bovenzaal van Museums Vledder. U kunt daar op de openingstijden van het museum terecht: zaterdag en zondag tussen 11 en 17 uur.

In de kerstvakantie is het museum geopend van woensdag t/m zondag. De Art Sale loopt tot en met 7 januari 2018.

Aquarellen van Henk Pries tegen gereduceerde prijs te koop

Op dit moment is in Museums Vledder een tentoonstelling ingericht met werk van Henk Pries, aquarellist, en Jacob Bos, glaskunstenaar. U kunt deze expositie, Kunst uit deze Streek, nog bezoeken t/m zondag 7 januari. Henk Pries heeft ter gelegenheid van deze expositie besloten zijn in het museum tentoongestelde aquarellen te koop aan te bieden met een aantrekkelijke korting van 20 procent. Tijdens de Art Sale kunt u dus ook een van de prachtige werken van Pries kopen.

Alle reden om binnenkort naar Museums Vledder te komen! Meer informatie op www.museums-vledder.nl

Henk Pries Miramar
AdresBrink 1
PlaatsVledder
Tijd11.00 - 17.00 uur (zat en zon)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here