Recreatiecongres Drenthe: Gast verandert, verander mee

0
3

Is toeristisch-recreatief Drenthe flexibel genoeg om mee te veranderen met de snel veranderende markt? Deze vraag staat centraal tijdens het 33e Recreatiecongres van het Recreatieschap Drenthe.

Tijdens het congres op 7 december a.s. wil het Recreatieschap een verandering teweeg brengen bij de bezoekers. Zo vertelt Victor Lamme (hoogleraar Cognitieve Neurowetenschappen) over bewustzijn, vrije wil en hoe mensen reageren op veranderingen. Lars van Pelt, director Development, gaat in op hoe veranderingen bij Center Parcs worden toegepast. Herman Konings, de inspirerende en komische Belgische futuroloog, verheugt zich op een bezoek aan Drenthe om trends en innovaties over te brengen.

Ook dit jaar wordt het succesvolle voorprogramma ingezet, waarbij bezoekers kunnen kiezen uit presentaties over campers, evenementen, gastheerschap in het landschap of de paardenprovincie Drenthe. Op de website www.recreatiecongres.nl is alle informatie te vinden over deze jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemers en (gemeentelijke) vertegenwoordigers uit de recreatiesector.

Het Recreatiecongres wordt georganiseerd door het Recreatieschap Drenthe in samenwerking met Gastvrij Drenthe.

AdresWesterbrink 1
PlaatsAssen
Tijd10.15 - 17.30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here