Spectaculaire opening ‘Het Meer’

0
907

Vrijdag was voor genodigden de opening van restaurant en bowling Het Meer in Vledder. Ook hotel Brinkzicht onderging een volledige metamorfose en vormt samen met Het Meer een uniek en veelzijdig horecacomplex. De naam refereert aan de voormalige ven op deze locatie. Met Het Meer creëert Harrie de Jong, samen met zijn team, een meer-waarde voor de gemeente Westerveld: een combinatie van ouderwetse gastvrijheid en eigentijdse kwaliteit.

Na ontvangst in Museums Vledder gingen de genodigden naar Het Meer waar burgemeester Rikus Jager de opening verrichtte. Na een bijzondere openingsact in het prachtig verbouwde Brinkzicht vertelde Harrie over de ‘treinreis’ naar deze dag van opening.

Hij benadrukte de mooie samenwerking met gemeente en de lokale en regionale ondernemers, benoemde en bedankte ondernemers en familie voor hun inzet. Daarna was gelegenheid om het vernieuwde pand te bezichtigen, met de nieuwe aanwinst: de duurzame bowlingbaan – de enige in Nederland die volledig op luchtdruk werkt. De avond werd afgesloten met een buffet en veel gezelligheid.

Dit weekend was voor belangstellenden de opening met wereldkampioen bowlen Xander van Mazijk.

opening Het Meer