Nieuwe bussen voor Kuiper en Vos

VLEDDER – 2 JULI 2019 Sinds eind juni rijden Michel Kuiper en Ludwin Vos in twee nieuwe bussen met een opgefriste uitstraling. Ze zijn al jaren zwagers, maar sinds juni 2015 zijn Michel en Ludwin ook bouwpartners met hun bouwbedrijf Kuiper & Vos Bouw in Vledder. Van fundering tot nok bouwen ze huizen en schuren. De nieuwe bussen zijn een stuk hoger, ruimer én beter in te delen dus daarmee een stuk overzichtelijker.

‘Na vier jaar waren we wel toe aan vernieuwing,’ vertelt Ludwin. ‘Fiat Bovenkamp had net een mooie actie dus dat viel mooi samen. Deze bussen zijn nieuw, beter en schoner en dat vinden we ook belangrijk. Zodra er een elektrische versie van de Ducato is dan stappen we daarop over!’

De aanschaf was ook een mooi moment om de huisstijl op te frissen. ‘We zijn blij met het resultaat; de metallic grijze voorkant in combinatie met het matzwart contrasteert mooi en valt goed op. Verder hebben we ‘Vledder’ er bij op gezet. De meeste klussen zijn in de buurt, maar het is toch mooi als mensen kunnen zien waar je vandaan komt,’ aldus een heel tevreden Michel. En met twee gelijke bussen vormen ze bovendien een mooie eenheid.