Het nieuwe RTL4-pogramma ‘Nederland Ontdekt’ neemt de kijker mee naar verborgen toeristische pareltjes. Zwemdiva en presentatrice Inge de Bruijn reist daarvoor naar hotspots in binnen- en buitenland, te beginnen met Vledder.


Duik in de regio
De eerste uitzending, over Zuid-West Drenthe, zet ook Bowling en à la carte Restaurant Het Meer en Hotel Brinkzicht in de spotlights. Presentatrice Inge de Bruyn wordt in het Vledderse uitgaanscentrum in de watten gelegd en duikt ook in de historie van de regio. Ze bezoekt onder meer Museum de Proefkolonie , oerlandschap Holtingerveld en de schaapskooi in nationaal park Dwingelderveld.

Horecahart
Het uitgaanscentrum in Vledder timmert de laatste jaren opvallend aan de weg en beleeft nu dus ook z’n tv-première. De ‘Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe’ Harrie de Jong en zijn team bouwden Hotel Brinkzicht en Restaurant & Bowling Het Meer uit tot het drukbezochte horecahart van de regio. Ook een eigen touringcarbedrijf maakt deel uit van de brede formule, die zicht richt op authentieke gastvrijheid, eigentijds entertainment en een hoge kwaliteitsbeleving voor iedere doelgroep.

Uitzending zondagmiddag
De eerste aflevering van Nederland Ontdekt is a.s. zondagmiddag 2 februari op RTL 4 te bekijken. Deze special over Zuid-West Drenthe begint om 16:30 uur. Op zaterdag 8 februari om 10:30 en 21 maart om 10.30 is een herhaling te zien en terugkijken kan via RTL XL.

Ook een culinaire première
De keukenbrigade van à la carte Restaurant Het Meer wordt in maart versterkt met een nieuwe, gerenommeerde chef-kok die zijn culinaire ervaring in sterrenrestaurants opdeed. Het Meer presenteert daarom vanaf 21 maart een nieuwe lentekaart. Ook zijn straks Culinaire droomdagen ter kennismaking met de nieuwe culinaire stijl te boeken. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Het Meer in Vledder.