Jubilaris Plattelandsvrouwen Nijensleek

NIJENSLEEK – 26 MAART 2021 Helaas zijn er door de coronapandemie geen bijeenkomsten mogelijk voor de plattelandsvrouwenvereniging in Nijensleek. Ook de jaarvergadering vindt geen doorgang, terwijl dat het moment is om jubilarissen in het zonnetje te zetten.

 

Voor voorzitter Wobbien Elshof reden om dan maar zelf op pad te gaan en de enige jubilaris thuis op te zoeken. Alie Bergsma-Kreuze uit Nijensleek is al 65 jaar met veel plezier lid van de plattelandsvrouwen in Nijensleek. Uit handen van Wobbien ontving ze een verzilverde suikerschep en een prachtige bos bloemen. 

Alie is een trouw lid en heeft zelf ook diverse keren in het bestuur van de plattelandsvrouwen gezeten. ‘Ik ben erbij gekomen toen ik trouwde, zo ging dat in die tijd,’ vertelt Alie. ‘Maar ik heb er altijd veel plezier gehad hoor.’

De vereniging Plattelandsvrouwen Nijensleek telt ruim 40 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Een keertje langskomen mag gerust. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Wobbien Elshof, 0521 382855.

Foto: Marieke van Raalte