Mooie tweedehandsvondsten

STEENWIJK – 18 JANURARI 2024 Op zondag 28 januari 2024 vindt de jaarlijkse Vlooienmarkt plaats. Van 10.00 tot 16.00 uur in de Meenthe te Steenwijk. Entree drie euro. Kinderen tot 10 jaar zijn gratis. Dus kom langs en struin langs de stands met mooie tweedehandsvondsten. Standhouders kunnen zich voor deze altijd gezellige Vlooienmarkt nog aanmelden via de website www.thomas09.nl. Een standplaats van vijf meter kost 15 euro, tien meter kost 25 euro. Dus ruim je zolder, schuur, garage of kledingkast op en breng je mooiste tweedehandsvondsten mee.

Afgelopen jaar vond de Vlooienmarkt twee keer plaats in de Meenthe. De markt is populair en wordt iedere keer goed bezocht. Een groeiend aantal mensen is zich bewust van de mogelijkheden om producten een tweede kans te geven. Waarom zou je artikelen als kleding, speelgoed, huisraad en elektronica weggooien als het nog goed is en werkt! En met het koude én natte was het de afgelopen tijd een mooi moment om je zolder, schuur of garage door te spitten. Op zoek naar spullen die je nooit meer gebruikt. Wachtend op de nieuwe liefhebber. Die liefhebbers kunnen dus zondag 28 januari struinen over de Vlooienmarkt. Op de markt zijn ook vinyl platen, (oude) boeken, vintage en brocante verkrijgbaar. 

Entree voor bezoekers is drie euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar zijn gratis.

De kosten voor een standplaats van vijf meter zijn 15 euro en voor tien meter 25 euro. Aanmelden voor een stand kan via www.thomas09.nl.