Regelingen voor ondernemers in coronatijd

Deze week verschijnt er weer een nieuwe ondernemerspagina in de Westervelder. Ditmaal gevuld met zoveel mogelijk informatie over (financiële) ondersteuning en een opsomming van initiatieven van ondernemers in deze crisistijd. Daarnaast proberen wij online zoveel mogelijk informatie voor jullie te verzamelen en deze up-to-date te houden via www.ondernemendwesterveld.nl.

• Lees hier alvast de ondernemerspagina van van maart;
Interessante links voor ondernemers op de site van de Koepel Ondernemend Westerveld
(o.a. verwijzing naar de ‘Regelingen ondernemers en ZZP-ers’ in de gemeente Westerveld en van de Rijksoverheid);
Initiatieven van ondernemers in tijden van crisis op de site van de Koepel Ondernemend Westerveld.

Heb jij aanvullingen voor de links en/of de initiatieven dan horen we het graag!

Wij wensen de ondernemers nog veel sterkte toe, hopen dat iedereen gezond is en dat we elkaar snel weer kunnen zien.